Haber

Trakya Cup Voleybol Turnuvası Şampiyonu Malkaraspor

Keşan DOÇEK, Keşan Belediyesi ve Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trakya Cup Voleybol Turnuvasında Trakya bölgesinin güçlü ve seçkin takımları sahada mücadele etti.

8 Mayıs 2023 Pazartesi günü Keşan Belediyesi Atatürk Stadı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Şarköy Tabiat Sporlarını 3-1 mağlup eden Malkaraspor, Trakya Kupası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu ve 1. kupanın sahibi oldu.

Turnuvaya katılan Süleymanpaşa Belediyespor 3., Keşan DOÇEK 4. oldu.

Final maçına çıkarak Malkaraspor’a destek veren Malkara Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, “Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Gençlik Spor Bölge Müdürü Vedat Çimen ve Keşan DOÇEK’e teşekkür ederiz. Evet.

Trakya Kupası Voleybol Turnuvasında ilçemizi başarıyla temsil eden ve şampiyon olan Malkaraspor’u tebrik ediyor, turnuvaya katılan tüm takımları dostluk ve centilmenliklerinden dolayı kutluyorum” diyerek duygu ve niyetlerini dile getirdiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde şampiyonluk kupasını alan Malkarasporlu sporcuların sevincini paylaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu