Haber

Gaziantep Kalyon Stadı milli maça hazırlanıyor

Gaziantep’te oynanacak olan Türkiye-Çekya maçı öncesi Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda koltuk yenileme, bakım, paklık ve öbür çalışmalar son süratiyle devam ediyor.

Dünya Kupası nedeniyle verilen ortada 2 özel karşılaşma oyanayacak olan A Ulusal Futbol Ekibi, birinci maçını yarın Diyarbakır’da İskoçya ile, ikinci mücadelesini ise 19 Kasım Cumartesi akşamı Gaziantep’te Çekya’yla yapacak. Türkiye – Çekya karşılaşmasının ev sahipliğini üstlenecek Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda ise hummalı bir çalışma var.

Koltuklar yenileniyor, statta genel paklık ve bakım çalışmaları yapılıyor

Çekya çabası öncesi statta koltuk yenileme, bakım, paklık ve öteki çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar ve son hazırlıklar hakkında bilgi veren Kalyon Stadı Müdürü Vahdettin Balsu, “Yaklaşık 20 yıllık ortanın akabinde A Ulusal Futbol Ekibi’ni kentimizde ve stadımızda ağırlayacağız. Bu durum bizim için çok büyük bir onur. O yüzden alanımızı da o maça kadar hazır hale getireceğiz. Bu çerçevede tribünlerde kimi koltukların değişimi yapıldı. Tüm koltukların ve tribünlerin paklığı yapılıyor. Saha tabanımızda de rastgele bir düşünce yok, tabanımız de maça hazır. Maç günü her şey hoş olacak diye düşünüyoruz. Ulusal maç için hafta başından itibaren ağır bir mesai harcamaya başladık ve cuma gününe kadar da bir aksilik olmazsa çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu